Tuesday, January 17, 2017

Pos esp,alfalfa dan gla

Semalam kak tie pergi pos barang kat pejabat pos.Dapat no lagi 20 orang nak sampai ke angka giliran kak tie.Tunggu punya tunggu,tak sampai-sampai lagi no.giliran kak tie,dah mereput rasanya.hehe.Selalu laju je,mungkin server ada masalah kot,fikir positif dan terus bersabar.Biar akak yang mereput tunggu giliran asalkan jangan customer mereput tunggu barang yang dorg order,betul tak?😀😀.                                
Tiba-tiba kak tie dengar ada sorang pak cik ni sound staff pejabat pos tu.dia cakap "kenapa lambat sangat..buat kerja tu cepatlah sikit"..aduhh..kalau kak tie yang kena sound macam tu terasa gak le.Mungkin pak cik ada kerja lain nak buat,tu yang dia rasa geram je bila terpaksa tunggu lama.                                                                             
Berkat kesabaran kak tie,akhirnya sampai gak giliran kak tie.Sempat gak lah borak-borak ngan kakak pejabat pos ni.Dia tanya kak tie,pos produk shaklee ke?kak tie jawab iye kak..kakak tu cakap,akk pun makan produk shaklee,vivix katanya..huiyooo..suka saya dengar.Kakak ni dah tau apa yang dia akan dapat bila dia consume vivix.Kak tie pun saja buat-buat tanya,sedapkan kak vivix ni,dia jawab ak ah sedap,badan pun sedap,tapi mahal,beli time promosi dapat murah katanya..ha..korang tak nak ke  beli vivix bulan ni.ada promosi tu..hehe.
Tapi semalam kak tie pos barang ni ha..bukan vivix.


Untuk mendapatkan produk-produk shaklee saya sedia membantu.
Hubungi saya 
awaza ns
Shaklee Independent Distributor
[ID No : 887384]
Mobile/Whatsapp:0126524529
Emel:awaza_ns@yahoo.com
Penghantaran terus/COD ke Sekitar Klang, Meru,Kapar,Seksyen 7, dan Pengedar Sah untuk Seluruh Malaysia.

 
full design blog:jiakreatifelt