Monday, January 9, 2017

Promosi January 2017,Vivix

Assalamualaikum dan selamat pagi sayang-sayang kak tie..Rasa belum terlewat lagi untuk kak tie ucapkan selamat tahun baru 2017.Mesti banyak target yang nak dicapai kannn..Apa-apa pun semoga tahun 2017  ni memberi sinar kejayaan dan kebahagiaan dalam hidup kita.
Dah lama sungguh jari jemari ni tak menari-nari kat sini.Selalu penuh kat whatsapp je.Hari ni terpanggil pulak nak menulis kat ruang yang luas ni.Ruang luas tapi idea tak berapa nak ada pulak untuk menulis.hehe.
Sebenarnya kak tie cuma nak bagi tau,bulan ni promosi vivix yunk..

Tahun berubah,umur pun bertambah,tapi biarlah umur je yang bertambah,tang kedut-kedut kat muka tu janganlah ketara sangat tambahnya.Sapa nak 25 tahun lebih muda,bolehlah amalkan vivix ni.Tak nak ke kalau umur 35 tahun orang cakap 25 tahun gituuu..mesti nak kan..kalau nak cepat-cepatlah hello-hello kak tie.Sementara harga promosi ni baik beli sekarang.
PROMOSIII..
BELI 6 PERCUMA 1
OR
BELI 2 BOTOL DISKAUN 5%.
Banyak diskaun tu sayang-sayang kak tie.
Nak harga kasih sayang muah-muah,whatsapp no.yang kat bawah ni ye..😃😃😃.


Untuk mendapatkan produk-produk shaklee saya sedia membantu.
Hubungi saya 
awaza ns
Shaklee Independent Distributor
[ID No : 887384]
Mobile/Whatsapp:0126524529
Emel:awaza_ns@yahoo.com
Penghantaran terus/COD ke Sekitar Klang, Meru,Kapar,Seksyen 7, dan Pengedar Sah untuk Seluruh Malaysia.

3 comments:

  1. Wahh..bagus adam.teruskan minum vivix,untuk kesihatan yang lebih baik.😊😊

    ReplyDelete

 
full design blog:jiakreatifelt