Tuesday, December 31, 2013

Nutriferon dalam kehidupan saya sekeluarga


Sob..sob..sedih nya bila tengok anak dah nak balik ke Asrama.Dengan iringan doa dari seorang ibu saya bekalkan juga nutriferon untuk anak saya.
Kenapa Nutriferon menjadi pilihan saya??Jom baca..

Mula-mula berbisness shaklee,saya tak pandang pun nutriferon ni..Sehinggalah satu hari anak saya demam panas..Saya pun selak buku panduan shaklee dan mula membaca tentang nutriferon..huh..banyak rupanya khasiatnya yang saya tak tahu..
Tanpa berlengah lagi saya terus beli nutriferon dan bagi pada anak yang demam tadi..Menjelang tengah hari dah nampak perubahan,dia dah mula bangun dan malam hari dia dah mampu untuk mengulang bacaan hafazannya..syukur alhamdulillah.
Sejak dari tu bermulalah kehidupan saya dan keluarga dengan nutriferon..

baru-baru ni anak yang no.2 pulak mengalami demam campak..Saya dah tak fikir apa dah selain nutriferon untuk saya beri pada anak saya..terbukti dengan izin allah cecair campak cepat kering dan anak saya tak perlu berpantang.maklumlah budak-budak bukan tau berpantang..Orang cakap kalau demam campak tak boleh menggoreng..tapi hari ke dua anak saya dengan selambanya menggoreng fish ball..hehe..

Dua hari yang lepas anak saya mengalami selsema..apa lagi nutriferon lah ubatnya..syukur tak berlarutan sebab hari ni dia dah mula balik ke Asrama..
Untuk ibu-ibu bapak-bapak saya syorkan simpan nutriferon kat rumah bekalan untuk merawat kesihatan anda sekeluarga..

No comments:

Post a Comment

 
full design blog:jiakreatifelt