Tuesday, March 29, 2016

Manfaat Isoflavones-ESP

Isoflavones merupakan salah satu kandungan yang terdapat dalam ESP.Apa manfaat Isoflavones ni.Jom baca yang kat bawah tu.☺☺

Manfaat Isoflavones

1)Jantung Sihat - Kandungan Isoflavones yang terdapat dalam ESP membantu menghentikan penyumbatan arteri. Arteri-arteri ini biasanya membentuk gumpalan-gumpalan darah yang boleh menyebabkan serangan Jantung.

2)Tingkatkan Kesuburan -Kandungan isoflavones yang terdapat di dalam ESP mampu merangsang penghasilan lebih hormon estrogen bagi merangsang hormon penggalak ovulasi dan ini akan meninggikan kebarangkalian persenyawaan.

3)Mencegah Kanser - isoflavones yang ada di dalam Esp mempunyai sifat antioksidan setara dengan Vitamin E. Kekuatan antioksidan isoflavones dapat mengurangkan risiko kanser jangka masa panjang &mencegah kerosakan DNA.

4)Membaiki Sel - Isoflavones di dalam ESP menyerupai fungsi hormon wanita yang dapat membantu pemulihan luka. Isoflavones boleh melawan pertumbuhan tumor, kerana Isoflavones bertindak melawan sel-sel kanser seperti rawatan untuk kanser.

Untuk mendapatkan produk-produk shaklee saya sedia membantu.
Hubungi saya 
awaza ns
Shaklee Independent Distributor
[ID No : 887384]
Mobile/Whatsapp:0126524529
Emel:awaza_ns@yahoo.com
Penghantaran terus/COD ke Sekitar Klang, Meru,Kapar,Seksyen 7, dan Pengedar Sah untuk Seluruh Malaysia.

No comments:

Post a Comment

 
full design blog:jiakreatifelt