Thursday, June 9, 2016

Set Ramadhan

Assalamualaikum semua..
Hari ni dah 5 hari kita berpuasa..Doa untuk semua moga dikurniakan kesihatan yang baik untuk memudahkan menjalani ibadat puasa.Sempena bulan Ramadhan ni saya nak perkenalkan pada anda Set Ramadhan.Mungkin ada yang tanya kenapa perlu ambil set ramadhan ni ek..ha..ni lah jawapannya,hehe.
Bila puasa badan kita kan mudah sangat penat. Apa kata untuk bulan puasa ini masa Sahur kita ambil makanan yang berkhasiat seperti buah kurma, makan sayur dan buah-buahan dan minum air putih secukupnya. Juga..  Amalkan Ramadhan Set tau. Ianya boleh tingkatkan tenaga kita. Badan pun tak lemau dan cergas sepanjang hari.

Nak kurangkan kulit wajah daripada kering..  maklumlah bulan puasa kita boleh culas minum air kosong kan.. tambah pula bekerja duduk dalam air-cond, lagilah kulit kering.. Boleh amalkan Vitamin C dan Vitamin E . Wajah akan lembap dan berseri-seri inshaa Allah.

Bila dah amalkan Ramadhan Set berserta Vitamin C dan Vitamin E, kulit wajah dan seluruh badan akan bertambah sihat dan cantik. Tapi kena konsisten la ye kalau nak dapatkan kesan optimum.

Seronokkan?

Untuk mendapatkan produk-produk shaklee saya sedia membantu.
Hubungi saya 
awaza ns
Shaklee Independent Distributor
[ID No : 887384]
Mobile/Whatsapp:0126524529
Emel:awaza_ns@yahoo.com
Penghantaran terus/COD ke Sekitar Klang, Meru,Kapar,Seksyen 7, dan Pengedar Sah untuk Seluruh Malaysia.

No comments:

Post a Comment

 
full design blog:jiakreatifelt