Wednesday, February 4, 2015

Penapis air berquality



Tadi tengah duk sembang-sembang dengan en.suami terkeluar pulak topik tentang penapis air.Dah 4 bulan en.suami duk beli air mineral sebab penapis air kat rumah ni belum dapat lagi alat gantian.Hari-hari suami bawak balik air mineral,sehari je kami menggunakan 4 botol air mineral.Tu belam termasuk kalau anak-anak balik dari asrama,lagi Cuba bayangkan kalau setahun dah brapa kos nya.
Tengah belek-belek buku panduan produk shaklee,tiba-tiba ternampak penapis air ni,terus jatuh cinta..ibarat tak kenal mak tak cinta lah ni.hehe.



Get Clean Water mengaplikasikan sistem penapisan air baharu berbilang paten bagi menghasilkan air yang lebih bersih dan sihat. Berbanding jag air yang lain, Get Clean Water menggunakan blok karbon padu untuk membersihkan air anda serta mengurangkan bahan-bahan cemar berbahaya - termasuk sehingga 99%
plumbum.

Get Clean Water merupakan jag air pertama yang menggunakan sistem penapis blok karbon yang boleh diisi semula.Langkah ini membantu mengurangkan timbunan botol plastik bagi pemuliharaan alam sekitar.Ia juga berupaya menapis 303 liter (80 gelen) air bagi setiap blok penapis.


Menandingi Jenama Terkemuka yang Lain.
*Disahkan berkesan mengurangkan plumbum, merkuri, kadmium dan bahan-bahan cemar lain di samping mengekalkan kandungan mineral air yang bermanfaat.
*Disahkan berkesan mengurangkan klorin, oleh yang demikian ia dapat membantu mengurangkan ancaman kesihatan akibat bahan sampingan klorin.
*Disahkan berupaya menapis 303 liter (80 gelen) air - dua kali ganda lebih banyak berbanding jenama terkemuka.
*Jag air pertama yang dilengkapi sistem penapisan blok karbon isian semula.

Keunikan Get Clean Pitcher

*Pilihan Bijak
*Menjimatkan kos,tak perlu lagi mengeluarkan wang untuk membeli minuman air botol.
*Dengan hanya berapa sen seliter sahaja,Get Clean water dapat memberikan air yang lebih sihat dengan rasa yang lebih sedap.
*Jag air bermeter automatik pertama yang menunjukkan jumlah gelen air yang telah ditapis (tidak memerlukan kuasa elektrik)
*Ringan dan mudah dibawa

Selamat
*Menyingkirkan plumbum dan pelbagai benda asing dalam air.
*Get Clean Water mengurangkan pelbagai jenis bahan cemar berbahaya yang mungkin terkandung di dalam air.
*Ia juga diiktiraf berkesan dalam mengurangkan plumbum dan benda asing lain oleh Persatuan Kualiti Air (WQA).

Pintar
*Warga Malaysia banyak membazirkan wang dengan meminum air botol. Dengan hanya beberapa sen seliter, Get Clean Water mampu memberikan air yang bersih dengan rasa yang lebih sedap.
*Ia juga dilengkapi meter pintar yang menunjukkan bilakah masanya anda patut menukar penapis. Tiada lagi ketidak pastian.

Berkuasa Tinggi.
*Lebih banyak air bersih pada setiap masa Get Clean Water menghasilkan 303 liter (80 gelen) air daripada setiap blok penapis - dua kali ganda lebih banyak berbanding jenama terkenal. Malah, jag ini berupaya mengurangkan bahan cemar dalam air yang boleh memudaratkan kesihatan anda...

Mesra Alam
*Memelihara kesejahteraan alam sekitar.
*Get Clean Water menggunakan jag air dengan sistem penapis blok karbon isian semula yang pertama di dunia. Langkah ini dapat membantu mengurangkan timbunan sampah. Malah, setiap penapis diperbuat daripada arang tempurung kelapa yang tahan lasak dan mesra alam sekitar.

Hubungi saya
awaza ns
Shaklee Independent Distributor
[ID No : 887384]
Mobile/Whatsapp : 0126524529
Emel:awaza_ns@yahoo.com

Penghantaran terus/COD ke Sekitar Klang,Meru,Kapar,Seksyen 7, dan Pengedar Sah untuk Seluruh Malaysia.

3 comments:

 
full design blog:jiakreatifelt